La urbanització de la zona de la Capella de Sant Joan començarà la primavera vinent


  • Comparteix:

Moment del consell de barri d'aquest dijous

Moment del consell de barri d'aquest dijous

La urbanització integral de la zona de la Capella de Sant Joan començarà el març de l'any vinent i les obres tindran una durada de 10 mesos. Així ho ha assegurat el responsable del Pla de Barris a Sant Cugat, Francesc Serra, al consell de barri de Mira-sol d'aquest dijous, i ha explicat que és una zona que comprèn 12.000 metres quadrats i compta amb 143 veïns.

El març de l'any vinent començarà la urbanització de la Capella de Sant Joan, ubicada a Mira-sol, i que comptarà amb una renovació o creació del clavegueram, asfaltat, canonades d'aigua potable, instal·lació elèctrica, enllumenat intel·ligent, xarxa de telecomunicacions soterrada i nou arbrat més petit.

El responsable del Pla de Barris a Sant Cugat, Francesc Serra, ha explicat a Cugat.cat que els carrers seran d'un sol sentit de circulació amb un carril d'aparcament i voreres de dos metres i mig d'amplada a banda i banda.

Francesc Serra

És una obra integral en la qual es renoven tots els serveis. Els carrers passen a ser d'un sol sentit de circulació de tres metres amb una zona d'aparcament de dos metres.


La inversió total d'aquesta actuació suma 2.462.000 euros, dels quals 1.114.000 aniran a càrrec dels veïns de la zona. La quantitat corresponent al veïnat dependrà dels metres lineals de façana i de la superfície de cada finca, i es podrà pagar d'una vegada o finançar-la fins a cinc anys.

Està previst que les obres es comencin a finals de març del 2014 i s'allarguin fins a finals de gener del 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.