L'Ajuntament anuncia mesures socials en l'estrena de la Taula d'Habitatge


  • Comparteix:

Imatge d'alguns habitatges de la ciutat

Imatge d'alguns habitatges de la ciutat

La primera sessió de treball de la Taula d'Habitatge que s'ha celebrat aquest dimecres ha donat a conèixer als seus integrants que l'Ajuntament no liquidarà les plusvàlues per compravenda d'habitatge en casos de dació en pagament. A més, l'Ajuntament també ha anunciat la reserva d'una partida de més de 100.000 euros destinats a ajuts al lloguer social en el pressupost del 2014 i els acords amb Gas Natural i Sorea per a descomptes en les seves factures.

Aquestes mesures de mediació entre les empreses de recursos energètics i la ciutadania s'engloben dins del Pla contra la pobresa endegat per l'Ajuntament i que vol minimitzar l'anomenada 'pobresa energètica' que pateixen les famílies que no poden fer front a aquestes despeses. A l'acord ja establert amb les companyies de gas i d'aigua, s'hi podria sumar l'elèctrica Endesa si prosperen les negociacions actuals.

La Taula d'Habitatge és un òrgan de participació que pretén reunir tots els agents i entitats de la ciutat que treballen a l'entorn de l'habitatge amb la finalitat de posar en comú informació actualitzada, bases de dades i realitats socials.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.