El Cau enceta la Festa Major de la Floresta demanant més espais públics


  • Comparteix:

El Cau en el moment de la lectura del pregó

El Cau en el moment de la lectura del pregó

L'Agrupament Escolta de la Floresta ha reclamat més cessió d'espais públics per a les entitats del districte en el pregó de la Festa Major de la Floresta. A la lectura del text han participat diversos membres del Cau, i ha servit per encetar el cap de setmana d'actes de la festa grossa del districte. Coca, cava i suc han posat el punt seguit a la celebració, que ha continuat amb el certasques a les pistes esportives de Can Llobet.

Un dels membres de l'Agrupament Escolta de la Floresta, Adam Díaz, ha reivindicat més espais per a les entitats de la Floresta, i ha agraït a l'organització de la festa que els hagin triat com a pregoners.

Adam Díaz

Ens fa il·lusió fer aquest pregó, és un reconeixement a la nostra tasca. Agrair al CPA la cessió d'un espai per al sopar de Nadal. Reclamem la cessió d'espais públics a la Floresta.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha respost que és un moment complicat econòmicament per crear nous espais i equipaments, però que l'Ajuntament ho té en compte. A més, Conesa ha afegit que s'ha donat un canvi generacional al districte molt positiu i igualment implicat amb la zona.

Mercè Conesa

El to de la festa és molt positiu. Hi ha hagut un relleu generacional amb una comissió de festes renovada, i amb una ciutadania molt jove.


El Casino de la Floresta ha aplegat dos centenars de persones en el tret de sortida de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.