Sol i Aire estrena la seva Festa Major amb un pregó-espectacle reivindicatiu


  • Comparteix:

Moment del pregó a la Festa Major de Sol i Aire

Moment del pregó a la Festa Major de Sol i Aire

El director de The Chanclettes, Josep Maria Portavella, ha criticat des de l'humor la classe política i les retallades, oferint un pregó en forma d'espectacle que ha estrenat la Festa Major de Sol i Aire. Portavella ha portat algunes reivindicacions veïnals, com millorar les comunicacions amb Sant Cugat, i ha elogiat el grup d'Autoprotecció de la urbanització.

La festa grossa de Sol i Aire ha començat aquest divendres amb l'espectacle del valldoreixenc Josep Maria Portavella, que també ha estat l'encarregat de fer el pregó. Portavella ha expressat que Sol i Aire és un indret privilegiat per la seva situació de poble dins de ciutat i s'ha mostrat il·lusionat de ser el primer pregoner de fora de la zona, tot i que del municipi.

Josep Maria Portavella

Em fa il·lusió perquè és un lloc amb el qual tinc molta connexió. Durant molts anys vaig viure en un lloc semblant. Si puc donar un cop de mà i ajudar, ho faig.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha felicitat l'organització de la festa grossa per aquest original pregó i també ha subratllat la riquesa de Sol i Aire.

Mercè Conesa

Crec que han encertat molt amb la temàtica del pregó. Ells estan en un indret privilegiat, són veïns molt implicats amb l'entorn i vull encoratjar-los a seguir amb la feina que fan.


La festa ha continuat amb un sopar popular entre els veïns del barri i els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.