TMA Grupo Sánchez aclareix que acumula materials per a la seva activitat


Temes relacionats

Sant Cugat, al costat de Cerdanyola per frenar l'acumulació de residus a Suceram (26/jul/13)

Sant Cugat i Cerdanyola confirmen l'emmagatzematge de residus de TMA (25/jul/13)

ICV-EUiA porta l'activitat de TMA a Suceram al Parlament (25/jul/13)

Plataformes de la ciutat volen saber què fa TMA a l'antiga nau de Suceram (24/jul/13)


  • Comparteix:

Imatge dels materials acumulats a Suceram / Font: Plataformes veïnals

Imatge dels materials acumulats a Suceram / Font: Plataformes veïnals

L'empresa TMA Grupo Sánchez, propietària de l'antiga fàbrica de Suceram, defensa que els materials dipositats en aquestes instal·lacions són matèries primeres per a la fabricació de materials de construcció. Així, el grup nega emmagatzemar residus ni preveure la construcció d'un dipòsit controlat, tal com han denunciat veïns i plataformes ciutadanes.

D'aquesta manera, la companyia respon a les diverses plataformes ciutadanes i veïns de la zona que han expressat la seva preocupació davant l'emmagatzematge de materials en les antigues instal·lacions de Suceram, situades entre Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès.

TMA Grupo Sánchez ha concretat que es tracta de matèries primeres destinades a la fabricació de materials de construcció, una activitat per a la qual l'empresa té l'autorització administrativa. A més, el grup ha defensat que està desenvolupant inversions en investigació amb aquests materials amb la voluntat de reactivar l'activitat industrial i crear nous llocs de feina.

L'empresa ha lamentat l'alarma creada, ja que ha negat que en cap cas es tracti de residus ni de la voluntat d'acollir en aquest espai un dipòsit controlat.

De moment, però, els ajuntaments de Sant Cugat i de Cerdanyola han iniciat les inspeccions per concretar el tipus d'activitat que s'hi desenvolupa a l'antiga fàbrica de Suceram. El centre està situat en un terreny amb façana a l'AP-7/B-30 compartit pels dos municipis. A Sant Cugat es troben l'edifici principal de l'antiga fàbrica, les oficines i una part de la zona porxada. La zona on s'han emmagatzemat els materials es troba situada en el terme municipal de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.