ASDI vol mantenir l'equilibri pressupostari de cara al curs vinent


Temes relacionats

10 obres reflecteixen la vessant social de l'art en la mostra 'Tots hi pintem' (18/jun/13)

L'Escola de Música Victòria dels Àngels recapta fons per a ASDI amb un concert (26/mai/13)

ASDI enceta una nova etapa d'activitats col·laborant amb altres entitats de la ciutat ( 3/abr/13)

ASDI busca consolidar-se econòmicament i créixer en voluntaris (19/gen/13)

ASDI celebra el 32è aniversari de l'entitat amb un sopar per recaptar fons (17/nov/12)

L'exregidor Enric Tomàs es posa al capdavant d'ASDI (28/jun/12)


  • Comparteix:

ASDI ha tancat un curs complicat econòmicament / Font: ASDI

ASDI ha tancat un curs complicat econòmicament / Font: ASDI

L'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI) ha tancat el curs amb els reptes de fer front a la crisi econòmica i d'enfortir la seva tasca dins el teixit social de Sant Cugat. Una festa de cloenda aquest dissabte a la seu de l'associació ha posat punt final al curs i ha servit per celebrar l'arribada de les vacances.

ASDI ha clos aquest dissabte un curs que ha servit per instaurar i establir la nova junta, que va renovar-se tot just fa un any. Mantenir l'equilibri pressupostari, ampliar el nombre de voluntaris i potenciar la presència d'ASDI dins la ciutat són els objectius de l'associació per al curs vinent, tal com ha explicat el seu president, Enric Tomàs.

Enric Tomas

Seguirem treballant en l'equilibri pressupostari. També potenciarem les activitats que s'han de consolidar i volem estendre'ns al teixit social del poble.


Tomàs ha assegurat que volen impulsar activitats en col·laboració amb altres entitats, com les que durant el curs van desenvolupar amb la parròquia de Sant Pere d'Octavià i l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha acompanyat l'entitat en la seva festa de final de curs i ha afirmat que la tasca d'ASDI és essencial a Sant Cugat per aconseguir la integració dels seus membres a la ciutat.

Susanna Pellicer

Volem la màxima integració dels seus membres perquè ningú es quedi enrere. Fan molta feina amb tallers ocupacionals i activitats.


ASDI ha posat punt final al curs amb una festa aquest dissabte a la seu de l'entitat, que amb el concert del grup local 'From lost to the River' ha donat la benvinguda a les vacances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.