L'Ateneu potencia la formació, la creativitat i el benestar amb nous cursos


Temes relacionats

L'Ateneu inaugura 'Paper mullat', la primera exposició de Joan Yus ( 9/jul/13)

L'Ateneu celebra la consolidació del seu model de servei a la ciutat (21/jun/13)

Sant Cugat se solidaritza amb el càncer de mama amb 'patchwork' (18/jun/13)


  • Comparteix:

Una de les propostes són tallers de ioga i meditació / Font: ACN

Una de les propostes són tallers de ioga i meditació / Font: ACN

L'Ateneu centra l'oferta de cursos del proper trimestre en activitats de formació, tallers creatius i sessions per millorar el benestar personal. Classes d'informàtica i d'idiomes, de dansa i gastronomia i cursos de ioga i meditació protagonitzen les activitats de l'Ateneu, que tindran lloc entre el setembre i el desembre.

El ventall de propostes de l'Ateneu per al proper trimestre és ampli i per a tots els gustos. L'entitat potencia la formació amb classes especialitzades de Photoshop, informàtica bàsica i noves tecnologies. Aquells que vulguin aprendre idiomes poden adquirir nocions de francès, xinès, àrab, anglès, català i alemany i els que estiguin interessats en la cuina poden fer un curs de manipulació d'aliments, classes de pastisseria i de cuina de mercat, entre d'altres.

El cap de projectes institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat a Cugat.cat que han ajustat els preus del curs d'ús d'Internet i xarxes socials com a eina de preparació professional, perquè preveuen que els seus participants siguin persones a l'atur. L'Ateneu també ofereix dues formacions amb titulació oficial de la Generalitat, el dels monitors de lleure i el de manipuladors d'aliments.

Toni Ramon

Tenim dues formacions amb titulació oficial, de monitors de lleure i de manipuladors d'aliments, i ara hem afegit el d'ús d'Internet i xarxes socials. Hem ajustat molt el preu d'aquest, atès que es dirigeix a un públic en cerca de feina.


Per als més creatius, l'Ateneu proposa donar sortida a les seves idees amb sessions de fotografia, pintura, escriptura, patchwork i guió cinematogràfic. A més, l'entitat dedica un espai a la dansa amb classes de sevillanes, salsa, balls de saló, country, dansa del ventre i ritmes llatins. L'Ateneu també acollirà tallers per millorar la memòria, un curs de nutrició i un taller per aprendre a cuidar les plantes.

L'última branca de l'oferta d'activitats és el benestar, que es potenciarà amb sessions de ioga, meditació, pilates, risoteràpia i relaxació, entre d'altres propostes. Les activitats començaran al setembre i s'allargaran fins el desembre. L'Ateneu preveu omplir, de les 1.400 places en oferta, entre 900 i 1.000 aquest primer trimestre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.