Sol i Aire festeja les immediates obres del sanejament


Temes relacionats

Sol i Aire estrena la seva Festa Major amb un pregó-espectacle reivindicatiu (26/jul/13)


  • Comparteix:

Els membres del grup d'autoprotecció de la urbanització

Els membres del grup d'autoprotecció de la urbanització

El barri de Sol i Aire iniciarà al setembre les obres de la xarxa de sanejament, una històrica reivindicació de la urbanització. Els veïns, contents per aquest nou pas endavant en el barri, han celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major. Un any més les celebracions han servit per reunir els residents en aquesta zona, ubicada al mig de Collserola.

Per primera vegada, el pregoner de la Festa Major de Sol i Aire ha estat una persona que no resideix en el barri. El protagonista ha estat el director de The Chanclettes, Josep Maria Portavella, que ha posat la novetat a les celebracions.

Tot i així, un any més la festa grossa ha servit per reunir els veïns d'aquesta zona de Collserola, que enguany celebren que al setembre començaran les obres de sanejament. El president del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire, Manel Soler, ha avançat que els treballs ja estan aprovats.

Manel Soler

Ja tenim aprovats els treballs de sanejament. Començaran les obres i el llacunatge per als residus.


L'Ajuntament és el responsable d'aquests treballs, que tindran un cost de 780.000 euros. L'objectiu és dotar de serveis de sanejament el barri, que està al mig de la natura. De fet, el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha destacat la important tasca que realitza el Grup d'Autoprotecció de la urbanització, un exemple que el consistori vol estendre a altres zones forestals de la ciutat.

Joan Puigdomènech

Tinc molt interès que es repliqui a altres llocs on tenim gent que viu en el bosc. Que facin aquesta primera tasca d'enfrontar-se al foc.


La Festa Major de Sol i Aire, que aplega més d'un centenar de veïns, ha comptat amb sopars populars, música, activitats per als més petits i una demostració del Grup d'Autoprotecció, que ha posat el punt final a les celebracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.