Bombers i ADF de Sant Cugat participen a l'extinció de l'incendi de Vallirana


  • Comparteix:

L'incendi es va declarar aquest diumenge a la tarda / Font: ACN

L'incendi es va declarar aquest diumenge a la tarda / Font: ACN

Una dotació del parc dels Bombers de la Generalitat Rubí - Sant Cugat i dues de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Cugat han col·laborat en les tasques d'extinció de l'incendi de Vallirana, declarat aquest diumenge. En total, l'ADF local ha participat amb cinc membres i el parc Rubí - Sant Cugat ha destinat tres bombers i tres auxiliars forestals.

L'ADF de Sant Cugat ha participat aquest diumenge en les tasques de control i extinció de l'incendi declarat a Vallirana. Els efectius locals van treballar fins a la tres de la matinada amb dues dotacions, una d'extinció i una de suport, tal com ha explicat a Cugat.cat el cap operatiu local d'ADF, Iñaki Ferreira.

Iñaki Ferreira

Una dotació de kit d'aigua i un vehicle de personal i càrrega per a tasques logístiques. Vam enviar dues dotacions.


A més, el parc de Bombers de la Generalitat de Rubí - Sant Cugat ha destinat aquest diumenge i dilluns una dotació amb tres membres del cos i tres auxiliars forestals.

Les flames de l'incendi han estat visibles des de diversos punts del municipi, així com els efectius aeris, que van sobrevolar Sant Cugat durant la tarda d'aquest diumenge.

De moment, els efectius de Bombers es mantenen sobre el terreny, ja que l'incendi està controlat, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El Cos d'Agents Rurals continua investigant les causes de l'incendi, ja que de moment no hi ha cap indici que els indiqui una línia clara d'investigació. La superfície afectada de moment és de 80,2 hectàrees, la majoria, de pi blanc regenerat de l'incendi del 1995 i matoll. La major part pertanyen al terme municipal de Vallirana amb 63,03 hectàrees i la resta a Cervelló i Torrelles de Llobregat.

Al lloc també han treballat membres d'altres cossos d'emergència i seguretat com Mossos d'Esquadra, Policia Local, Agrupacions de Defensa Forestal, Sistema d'Emergències Mèdiques i Creu Roja, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.