La barriada de Can Cortés constituirà una associació de veïns


  • Comparteix:

Can Cortés forma part del districte de les Planes / Font: Premsa Sant Cugat

Can Cortés forma part del districte de les Planes / Font: Premsa Sant Cugat

Els ciutadans de la zona de Can Cortés, a les Planes, es constituiran com una associació de veïns en els propers mesos. Aquest barri està format per una quarantena de famílies que, tot i formar un conjunt amb les Planes, té altres necessitats, com ara el transport públic que ara no arriba a la zona.

La barriada de Can Cortés, allunyada del centre de les Planes, tindrà una associació de veïns en els propers mesos per respondre a unes necessitats diferents a les del centre del districte i de la ciutat per aquesta llunyania amb la resta del municipi. A més, Can Cortés té problemes particulars, com ara el transport públic que no arriba a la zona, segons ha assegurat el president del consell de barri de les Planes i veí de Can Cortés, Joan Puigdomènech. El també regidor ha expressat a Cugat.cat que la voluntat és fer participar l'entitat al consell, tot mantenint la unitat de la zona.

Joan Puigdomènech

Can Cortès i les Planes estan una mica separats. Són una mica diferents, el transport públic és una cosa totalment diferent. Els veïns de Can Cortès volem contribuir al consell de barri de les Planes.


Fins ara, Can Cortés tenia una associació administrativa, que es va dissoldre quan van acabar les tasques de legalització de la urbanització i es va unir a les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.