S'acaben les obres a Can Cadena, Mestra Casesnoves i Mas Fuster de Valldoreix


  • Comparteix:

La nova senyalització de l'avinguda Mas Fuster té l'objectiu de prioritzar la seguretat / Font: EMD Valldoreix

La nova senyalització de l'avinguda Mas Fuster té l'objectiu de prioritzar la seguretat / Font: EMD Valldoreix

Les obres d'urbanització del passatge Mestra Casesnoves i del camí de Can Cadena, de Valldoreix, han completat la construcció d'una nova calçada, voreres per als dos vials i un nou enllumenat. El territori també ha modificat la senyalització horitzontal i vertical de l'avinguda Mas Fuster per reduir l'amplada de la calçada i evitar que els vehicles superin els 40 quilòmetres per hora.

Les reformes per millorar la mobilitat al voltant de l'estació de Valldoreix, al passatge Mestra Casesnoves i al camí de Can Cadena, han conclòs dos mesos i mig després del seu inici. Les noves voreres i calçada deixen el trànsit de persones i el rodat al mateix nivell, amb una separació formada per peces de formigó. També s'ha renovat el clavegueram i la xarxa de recollida d'aigües pluvials i s'ha implantat un nou sistema d'il·luminació públic. L'única cosa que queda per fer és la instal·lació de la senyalització vertical i pintar els senyals horitzontals.

Pel que fa al carrer Mas Fuster, s'inicia un període de prova de quatre mesos en què els veïns podran valorar la nova senyalització de la via i la conseqüent reducció de velocitat dels vehicles. Un cop esgotat el termini de quatre mesos, se'ls consultarà per valorar si s'han assolit els objectius inicials.

La modificació, realitzada entre els carrers de Pau i Munera i amb una inversió total de 6.500 euros, ha reduït l'amplada de la calçada a 2 metres i mig i permet el manteniment de les places d'aparcament d'1,7 metres per als veïns. A més, s'han habilitat espais d'espera per facilitar el pas i les maniobres d'autobusos i camions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.