Les terrasses afronten bé l'estiu amb perspectiva d'ampliar horari


  • Comparteix:

Imatge d'una terrassa del centre de la ciutat

Imatge d'una terrassa del centre de la ciutat

Els bars i restaurants del casc antic consultats per Cugat.cat valoren de forma satisfactòria la primera meitat de l'estiu en afluència de clients i, en general, veuen amb bons ulls l'ampliació dels horaris de les terrasses a la nit. Aquests establiments afronten l'agost sense gaires canvis, si bé alguns reduiran els horaris amb el tancament del local algun dia sencer o bé als matins.

Els bars i restaurants que compten amb terrassa consultats per Cugat.cat es mostren majoritàriament satisfets amb la caixa que han fet aquest juliol i miren amb optimisme el mes d'agost. Aquests establiments romandran oberts durant l'agost, si bé alguns reduiran els horaris o tancaran algun dia de la setmana. També la majoria veuria amb bons ulls la possibilitat d'ampliar l'horari de la terrassa si hi ha un acord de consens entre tots els establiments i els veïns.

Són les opinions de Mireia Casas, de Tost Bocatas; de Pablo Antuñas, de La Plaça; i Isabella Martín, d'Ingredients Café.

valoració juliol bar

Fins ara ens va bé i no parem de treballar. / Si es pogués ampliar l'horari ho veuríem bé però s'ha de fer amb consens. / Tanquem els diumenges perquè Sant Cugat és una ciutat on a l'agost la gent marxa.


Els establiments que canvien els seus horaris recuperaran la seva activitat habitual al mes de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.