Arrenca la 56a edició de la Festa Major de Mas Gener


Temes relacionats

La Festa Major de Mas Gener arriba enguany a la seva 56a edició ( 8/ago/13)

El barri de Mas Gener 'viatja' enrere en el temps per descobrir els cotxes antics ( 2/set/12)

Els actes de la Festa Major de Mas Gener reforcen el vincle entre els veïns ( 1/set/12)


  • Comparteix:

Un moment de la festa de l'any passat

Un moment de la festa de l'any passat

La Festa Major del barri de Mas Gener arrenca aquest divendres amb l'objectiu d'enfortir els vincles entre els veïns d'aquesta comunitat. L'Espetec de Festa amb la Banda de Cometes i Tambors del barri dóna el tret de sortida a la jornada festiva a partir de les vuit del vespre. L'espectacle d'acrobàcies i el ball amb disco mòbil són les primeres propostes d'una festa que s'allargarà fins aquest diumenge.

La Festa Major de Mas Gener torna un any més per agermanar els veïns a través de diverses propostes que es concentren al voltant de la pista poliesportiva del barri. El president de l'entitat, Josep Lluís Lolo, ha explicat a Cugat.cat que aquesta festivitat no compta amb pregoner perquè el més important és fer caliu entre els veïns. Tot i així, ha anunciat alguna sorpresa per a aquest primer dia.

Josep Lluís Lolo

És una festa molt familiar i molt enfocada als veïns del barri, de manera que no acostumem a presentar un pregoner. Ara bé, sí que hi haurà alguna sopresa.


Durant aquest dissabte i diumenge les activitats es dividiran en dues franges, de matí i tarda. La de matí comptarà amb propostes enfocades als més menuts, mentre que a la tarda s'organitzaran activitats destinades al públic adult. Així, el dissabte al matí comptarà amb una bicicletada popular i un espectacle infantil, mentre que a la tarda serà el torn del nou concurs de bitlles catalanes, la demostració dels puntaires, a càrrec del Centro Castellano-Manchego, i l'exposició de brocanters i trastos vells, un espai d'intercanvi i venda. La nit posarà el punt final a la jornada amb la tradicional botifarrada i un ball amb la presència de The Rubens.

L'exhibició de cotxes antics i clàssics, un dels plats forts, comença diumenge al matí amb la concentració dels vehicles al voltant de la pista poliesportiva. Una vegada reunits emprendran el seu camí cap al Monestir, on els esperaran les autoritats. D'altra banda, al matí també començarà la trobada de col·leccionistes de plaques de cava i l'espectacle infantil. Al punt del migdia, els Bastoners de Sant Cugat oferirà una actuació com a preludi de l'arrossada popular. El punt final a la Festa Major d'enguany el posaran el karaoke i els Marxosos del Vallès.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.