Esade signa un acord amb escoles de negocis jesuïtes internacionals


  • Comparteix:

Façana de la universitat Seattle, un dels centres participants en l'acord / Font: Seattleu.edu

Façana de la universitat Seattle, un dels centres participants en l'acord / Font: Seattleu.edu

L'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (Esade) ha signat una aliança amb escoles de negocis jesuïtes internacionals perquè els estudiants puguin graduar-se fora de l'Estat espanyol. L'acord compta amb una trentena d'universitats de les quals ja s'han beneficiat més de 600 alumnes. Un exemple d'aquestes escoles són Boston College i Sant Louis University.

Esade s'ha aliat amb escoles de negocis jesuïtes per facilitar que estudiants de l'Estat espanyol es puguin graduar a l'estranger. Ho ha fet a través d'un acord anomenat 'Acord d'Articulació Globalitzat'.

En total, formen part 30 universitats, 22 de les quals són escoles jesuïtes i tres catòliques radicals dels Estats Units. Esade també està dins d'aquest conveni, que inclou cinc escoles jesuïtes acreditades amb l''Association to Advance Collegiate Schools of Business' no nord-americanes de l'Estat espanyol, Corea, Taiwan i el Perú.

Per beneficiar-se de l'acord, l'estudiant ha de tenir bona qualificació en la institució d'origen, presentar una sol·licitud a una institució relacionada amb la xarxa que sigui a 80 quilòmetres de distància de la institució d'origen i complir els requisits per ser acceptat a la nova institució.

Mitjançant l'acord, més de 600 estudiants s'han graduat ja en altres escoles, com per exemple a Boston College, Seattle University i University of San Francisco, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.