Rubí segueix apretant la Generalitat per prohibir aparcar camions a la BP-1503


Temes relacionats

Sant Cugat i Rubí, contraris a l'aparcament de camions a la BP-1503 ( 4/jun/13)


  • Comparteix:

Alguns camions aparcats al voral de la carretera BP-1503 entre Sant Cugat i Rubí / Font: ACN

Alguns camions aparcats al voral de la carretera BP-1503 entre Sant Cugat i Rubí / Font: ACN

L'Ajuntament de Rubí està disposat a assumir els costos per instal·lar vorals a la via que l'uneix amb Sant Cugat, la BP-1503, per tal de prohibir l'estacionament de camions. La proposta l'ha fet arribar a la Generalitat després que, juntament amb Sant Cugat, informessin l'executiu de la perillositat d'aquestes males pràctiques viàries amb un informe, ja que es reduia la visibilitat dels vehicles i comportava risc per als vianants.

Després que Sant Cugat i Rubí emetessin un informe al departament de Territori i Sostenibilitat per prohibir l'aparcament de camions a la zona, ja que ho consideraven perillós per als vianants i vehicles que s'incorporen d'altres vies, l'administració catalana ha tirat pilotes fora. Segons informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN), la Generalitat va contestar que aparcar al voral d'una carretera és una 'indisciplina viària' i, per tant, competència de Mossos d'Esquadra i Policia Local.

Mossos, però, ha assegurat a l'Ajuntament rubinenc que hi ha una zona de terra considerada solar i que allà no poden sancionar els camions que hi aparquin.

Davant d'aquesta situació, el consistori de la ciutat veïna ha decidit tornar a contactar amb Generalitat per informar que estan disposats a costejar els elements que s'hagin d'instal·lar per evitar que els camions aparquin a la zona. Ara, estan a l'espera que l'executiu català els doni una resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.