La PAH, escèptica davant el recurs del PSOE a la llei antidesnonaments


  • Comparteix:

Durant una concentració de la PAH de Sant Cugat a Valldoreix

Durant una concentració de la PAH de Sant Cugat a Valldoreix

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sant Cugat considera que la decisió del PSOE de recórrer al Tribunal Constitucional (TC) la llei antidesnonaments suma però arriba amb retard. Segons el membre de la secció local de la PAH, Julià Mestieri, la plataforma ja va recórrer la normativa del PP des d'un inici perquè la consideraven 'insuficient'. A més, subratlla que els socialistes espanyols van tenir l'oportunitat de canviar les coses durant els vuit anys que van ser al govern i 'no ho van fer'.

Mestieri considera positiu que el PSOE porti al Constitucional la llei antidesnonaments que va aprovar el PP el passat abril, però recorda que la PAH ja va emprendre accions contra aquesta normativa des del primer moment. A més, assegura que cap dels dos partits que lideren actualment l'Estat espanyol exerceixen la política per respondre als interessos de la ciutadania i subratlla que això crea escepticisme davant d'actuacions com aquesta.

Julià Mestieri

És quelcom més que suma, però després del tractament polític de la ILP i les nostres propostes hi ha un cert excepticisme.


El PSOE va prendre la decisió de presentar el recurs dimarts passat i es preveu que faci públic el recurs d'inconstitucionalitat abans del 16 d'agost, que és quan expira el termini per registrar-lo al Constitucional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.