Els sabors tradicionals dels gelats tornen a guanyar


  • Comparteix:

Els gelats tradicionals són els més venuts durant l'estiu

Els gelats tradicionals són els més venuts durant l'estiu

Els gelats tradicionals són els preferits pels santcugatencs. Xocolata, vainilla i maduixa són els gustos que més s'estan venent segons les gelateries enquestades per Cugat.cat aquest estiu. Alguns establiments també han incorporat novetats com el granissat de mojito o el gelat de 'Nutella', productes que també tenen força èxit.

Després de passar l'ecuador de l'estiu, les gelateries tenen clar quin són els gelats més venuts. Entre aquests hi ha el de xocolata, vainilla, maduixa i iogurt amb mores. Cugat.cat ha enquestat tres gelateries (la Jijonenca, Ice Cream Valley i Joan Pros) per saber quins són els gustos preferits pels santcugatencs.

Gustos preferits

El de xocolata és el que més agrada. / Es venen els més comuns, vainilla amb galetes i iogurt amb mores / Els santcugatencs van als clàssics: xocolata, vainilla i maduixa.


Els establiments també han incorporat nous productes a les seves cartes. El granissat de mojito, el gelat de violetes i el gelat de 'Nutella' en són un exemple. Altres, però, es decanten per la via de transformar sabors artesans i jugar amb aquestes combinacions.

Novetats

El gelat de violetes i el granissat de mojito són les novetats. / Sabors com 'Ferrero Rocher' i 'Nutella' són les novetats d'enguany. / Novetats no, sinó versions d'altres productes determinats.


Les gelateries enquestades apunten que els santcugatens s'atreveixen a tastar els nous gustos i productes encara que, un any més, tornen a guanyar els clàssics.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.