Collserola prepara una ordenança per gestionar el parc de manera unificada


  • Comparteix:

Imatge de la serra de Collserola / Font: Premsa Sant Cugat

Imatge de la serra de Collserola / Font: Premsa Sant Cugat

El Consorci del Parc Natural de Collserola treballa en l'elaboració d'unes ordenances conjuntes amb els nou municipis que en formen part, per tal d'aconseguir una gestió unificada de l'espai i dotar-lo d''entitat pròpia', pel que fa especialment amb temes relacionats amb l'incivisme. La cap de servei d'ús públic del Parc de Collserola, Isabel Reventós, ha afirmat que tot i que la normativa vigent ja està aprovada per tots els integrants del consorci, cal regular de manera conjunta temes relacionats amb la convivència dels visitants del parc.

Tot i que encara no s'ha començat a treballar formalment, aquesta passada primavera es van reunir diferents tècnics dels municipis que integren el Consorci del Parc Natural de Collserola per posar sobre la taula les primeres idees. Segons ha destacat la cap de servei d'ús públic del Parc de Collserola, Isabel Reventós, cal una gestió unificada pel que fa a temes d'incivisme a la zona.

Isabel Reventós




Es preveuen regular temes d'ús públic que afectin als visitants del Parc. Tot i que les ordenances actuals estan aprovades per tots els ens integrants del consorci, Reventós destaca la necessitat que el parc es vegi com una unitat cohesionada i no una zona gestionada per cada municipi de manera independent, com succeeix actualment amb alguns temes concrets.

La propera reunió amb els tècnics dels municipis que formen part del consorci, que són Sant Cugat, Barcelona, Cerdanyola, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, El Papiol, Montcada i Reixac, Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern, es preveu per aquest setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.