Marroc, Israel, Jordània i Tunísia són les alternatives a Egipte dels turistes


  • Comparteix:

El conflicte egipci està fent enrera turistes de la zona / Font: Enciclopedia.cat

El conflicte egipci està fent enrera turistes de la zona / Font: Enciclopedia.cat

Jordània, Israel, Marroc i Tunísia són les destinacions alternatives més venudes arran del cop d'Estat i les revolucions a Egipte. Algunes agències de viatges santcugatenques consultades per Cugat.cat asseguren que des que el conflicte a Egipte és latent prefereixen no vendre viatges a aquest destí, ja que la seguretat no es pot garantir en la seva totalitat.

Les agències consultades per Cugat.cat han optat per no vendre viatges a Egipte aquest estiu. Com a alternativa, els destins que el turistes de Sant Cugat trien són Jordània, Israel, Marroc i Tunísia, a causa de la proximitat amb el país egipci i perquè mantenen l'essència que hi buscaven. Així ho han afirmat la responsable d'empresa d'Ussía Tours, Reyes Lepp, l'agent de Viatges Sant Cugat, Sandra Rivado i l'agent de viatges El Corte Inglés, Sílvia Vila.

Agències de viatge

Un client accidentat allà és molt problemàtic. S'ha desviat gent a Marroc, Jordània i Israel. / Des de la primera revolta no fem res. Marroc o Tunísia. / No ha hagut peticions, la gent va a altres llocs.


Segons han comentat a Cugat.cat, la inestabilitat del país és la primera causa per la qual les agències prefereixen no organitzar viatge a Egipte. Tot i així, com ha assegurat Ussía Tours, encara hi ha agències que fan ofertes a preus molt baixos per atraure turistes. Lepp assegura que es poden trobar viatges de quatre dies a El Cairo i un creuer pel riu Nil durant 3 dies per 300 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.