Els santcugatencs poden donar sang aquesta tarda a l'edifici de Creu Roja


Temes relacionats

Nova cita per donar sang a la ciutat aquest dijous (27/ago/13)


  • Comparteix:

Donants de sang / Font: ACN

Donants de sang / Font: ACN

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya i Creu Roja Sant Cugat organitzen avui una nova cita per donar sang. De cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre els santcugatencs que vulguin donar sang poden apropar-se a Creu Roja Sant Cugat, al carrer Sant Juli 2. Cal ser major d'edat, pesar més de 50 quilos i gaudir de bona salut per fer-ho, segons apunta la promotora del Vallès Occidental del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, Carme Díaz.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya, en col·laboració amb Creu Roja Sant Cugat, organitza una nova crida per mantenir els nivells de reserva de sang, segons informa la promotora del Vallès Occidental del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, Carme Díaz. A més, subratlla que actualment hi ha reserves per a 10 dies de tots els grups sanguinis menys de tres: A negatiu, B negatiu i AB negatiu.

Les donacions es poden fer de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Les recomanacions que dóna Díaz són, entre d'altres, ser major d'edat i pesar més de 50 quilos i recorda que amb un donant es poden ajudar fins a tres malalts.

Carme Díaz

Pesar més de 50 quilos, ser major d'edat i estar bé de salut. No cal estar en dejú. Aconsellem ara a l'estiu veure molt líquid i disposar d'aquesta estona per donar.


Segons informa Díaz, l'any passat, en la mateixa cita de donació de sang de finals d'estiu, es van fer 45 donacions. Aquest any esperen que el nombre de donants es mantingui i fins i tot pugui augmentar. Aquestes campanyes de finals d'estiu es fan perquè les reserves de sang disminueixen ja que la gent està de vacances i baixa el nombre de donants.

Carme Díaz recorda que el proper dissabte 7 de setembre també és podrà donar sang a la Casa de Cultura durant el matí i la tarda.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.