Graus en hípica i desenvolupament d'aplicacions, nova oferta de la Gimbernat


  • Comparteix:

L'Escola Gimbernat ofereix nous cursos a partir del setembre. / Font: Eug.es

L'Escola Gimbernat ofereix nous cursos a partir del setembre. / Font: Eug.es

L'Escola Gimbernat, situada a Sant Cugat, oferirà a partir d'aquest mes dos nous graus: el Grau mitjà de Tècnic Esportiu en Hípica i el Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web. L'objectiu d'aquesta nova oferta és formar professionals capaços de fer front a un món laboral i social cada cop més inestable i exigent.

El grup Gimbernat Formació, amb una de les seves escoles situades a Sant Cugat, impartirà a partir del proper curs dues titulacions oficials en l'àmbit de la formació professional: el Grau Mitjà de Tècnic Esportiu en Hípica i el Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web.

El Grau Mitjà de Tècnic Esportiu en Hípica capacita els estudiants per realitzar diverses tasques amb el cavall com ara dinamitzar i concretar la iniciació esportiva de l'equitació i organitzar i tutelar els esportistes durant la participació en activitats i competicions. Està adreçat als alumnes que hagin finalitzat l'ESO i siguin amants dels cavalls i vulguin aprendre més coses sobre ells. També està destinat als professionals de l'àmbit que vulguin ampliar els seus coneixements.

El Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web tractarà l'àrea de desenvolupament d'aplicacions informàtiques relacionades amb entorns web i usant tecnologies específiques. Els graduats en aquest curs podran incorporar-se a organitzacions públiques i privades o desenvolupar la seva carrera professional per compte propi.

L'objectiu d'aquests nous graus és formar professionals amb competències per fer front a un món laboral cada cop més exigent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.