Acabades les obres d'asfaltat del carrer Bona Vista a la Floresta


  • Comparteix:

Imatge actual del carrer Bona Vista / Font: Premsa Sant Cugat

Imatge actual del carrer Bona Vista / Font: Premsa Sant Cugat

Els treballs d'asfalt al carrer de Bona Vista de la Floresta que s'estaven duent a terme aquest període estival ja han arribat al seu final. Els treballs, a més, han servit per drenar el carrer i remodelar un tram de la vorera. Les obres formen part del paquet de millores de pavimentació als carrers del districte que està impulsant l'Ajuntament. En el darrer any, el consistori ha invertit 515.000 euros en asfaltar diferents carrers de la zona florestana.

En total s'han asfaltat 2.260 metres quadrats de carrer que anteriorment era de terra i que estaven situats entre el carrer Troanes i l'avinguda de Tarruell. Les obres, a més, han servit per millorar el drenatge i remodelar un tram de vorera. Aquesta inversió ha costat 80.778,39 euros, una inversió que anirà a càrrec de l'empresa Artifex Infraestructures SL.

En el darrer any, el consistori ha invertit 515.178,80 euros per la pavimentació de les vies del districte. El passat juliol, per exemple, es va pavimentar el carrer del Casino, i recentment s'ha dut a terme el pla d'asfaltat del sector de la Muntanyesa Nord -el carrer Pinya, Papallones, Sant Josep Oriol, Santa Pau, l'avinguda de Sant Joan i la plaça de Sant Joan-.

Altres actuacions que s'han dut a terme, han estat formigonar alguns carrers com la via Drecera de Ponent o a l'avinguda Piscina. A més, fa un any es va repavimentar el passeig de la Floresta.

Com a projectes de futur, l'Ajuntament preveu ampliar el camí de can Pagan per millorar l'accés a l'escola de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.