DTerra arrenca el curs amb les activitats tradicionals i diverses novetats


Temes relacionats

La galeria DTerra proposa cursos per a la família aquest estiu ( 1/jul/13)

Walter Chen ofereix un taller de papiroflèxia a la galeria DTerra (20/abr/13)


  • Comparteix:

Dterra enceta el curs amb diverses novetats

Dterra enceta el curs amb diverses novetats

La mostra de l'artista Walter Chen, formada per peces d'alumnes, i un taller de decoració de paper amb tinta a l'aigua, són algunes novetats dels nous cursos per aquest mes que ofereix la galeria DTerra. L'espai artístic també aposta pel manteniment dels tallers familiars després de la bona acollida que han tingut durant l'estiu.

Un dels principals al·licients de la nova temporada és un taller de 'suminagashi', decoració de paper amb tinta a l'aigua. A aquesta proposta se li afegeixen 10 cursos entre els quals s'inclouen els ja tradicionals de ceràmica, joieria i monogràfics. D'altra banda, la galeria manté les propostes estiuenques de tallers familiars, unes trobades que tindran lloc una vegada al mes.

Com a activitats complementàries, l'espai acollirà diverses exposicions, entre les quals destaca una feta pels alumnes i que s'inaugurarà el dissabte de la setmana vinent, coincidint amb una jornada de portes obertes. Ja a l'octubre s'estrenarà una mostra de l'artista d'origen taiwanès Walter Chen, emmarcada en la setmana internacional Joya Barcelona 2013.

Tampoc faltaran els tasts entre joies que DTerra organitza regularment per donar a conèixer l'obra o la trajectòria d'algun artista, d'una manera informal i propera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.