Sant Cugat reviurà el passat agrícola amb la Fira de Portadores


Temes relacionats

Festa i coneixement es combinen per tancar Patrimoni Viu 2012 (24/nov/12)

El Patrimoni Viu revifa en el seu últim dia després d'un dissabte complicat (30/set/12)

Sant Cugat s'obre de bat a bat per donar a conèixer el seu patrimoni (28/set/12)


  • Comparteix:

Edició del 2012 de Patrimoni Viu

Edició del 2012 de Patrimoni Viu

Sant Cugat retorna al seu passat agrícola amb celebració de la Fira de Portadores que proposen diverses entitats del 20 al 22 de setembre dins les jornades Patrimoni Viu. Actuacions, tallers i exposicions són algunes de les propostes que busquen difondre el patrimoni i la història santcugatenca.

La Fira de Portadores o Fira de Setembre era una de les més tradicionals i arrelades al Sant Cugat agrícola. Tenia lloc en l'època de verema i oferia tots els productes relacionats amb aquesta tasca en un seguit de parades que s'instal·laven a la plaça d'Octavià. La celebració comptarà amb la col·laboració de diversos col·lectius que faran possible tres dies d'activitats relacionades amb el patrimoni històric i cultural.

El divendres 20 de setembre començaran les activitats després de la inauguració, a dos quarts de vuit del vespre, que comptarà amb l'actuació del Cos de Dansa de l'Esbart, el ritme dels Danzacs i la projecció de diversos audiovisuals sobre el passat de la ciutat, entre ells 'La plaça de Barcelona, aleshores', produït per Cugat.cat.

L'endemà dissabte, les activitats s'allargaran tot el dia i oferiran propostes per a tots els gustos i edats. La música i la dansa, seran ingredients importants que es combinaran amb tallers i cursos per als més petits. Les propostes tindran continuïtat diumenge al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.