20 alumnes es matriculen al primer curs del campus Esart de Sant Cugat


Temes relacionats

El PSC demana transparència sobre les inversions previstes pel Campus Esart ( 5/jul/13)

Esart es presenta en societat amb una visió internacionalitzadora (19/jun/13)

Educació defensa la fórmula público-privada que suposa el projecte Esart (14/jun/13)

El PSC lamenta que no hagi sortit a concurs públic el projecte Esart (13/jun/13)

ICV-EUiA denuncia falta de transparència en la cessió d'espais públics a Esart (13/jun/13)

Neix Esart a l'entorn del Centre Cultural i Esade amb batxillerats oficials creatius ( 7/jun/13)


  • Comparteix:

El campus Esart arrenca dijous de la setmana vinent el seu primer curs acadèmic a Sant Cugat amb 20 alumnes inscrits en els batxillerats creatius. El grup Montcau gestiona aquest centre ubicat a l'entorn del Centre Cultural i resultat de la col·laboració público-privada amb l'Ajuntament, que cedeix espais de l'escola de música en horaris de matí a canvi d'un cànon. L'oferta formativa s'ampliarà al gener amb estudis d'àmbit universitari.

El campus Esart es presentava en societat a mitjans de juny com un centre amb vocació local i internacional i amb un entorn molt artístic. Dijous vinent començarà a caminar aquest projecte amb l'inici de classes dels batxillerats creatius que es reparteixen en quatre itineraris: 'Performing Arts', 'Music Tecnologhy', 'Arts and Design' i 'Creative Media Production'. Són estudis de dos anys que, un cop finalitzats, els alumnes obtindran titulació en batxillerat i en grau professional.

El director del centre, Valentí Feixas, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que encaren l'any amb il·lusió i amb ganes d'ampliar l'oferta. De fet, la intenció és començar a oferir formació universitària durant aquest curs.

Valentí Feixas

Aquest any ens servirà per aprendre a tots. Començarem a oferir productes universitaris per anar ampliant el ventall de l'oferta.


Per ara, el centre té una vintena d'inscrits, però el període de matriculació no es tanca fins a finals de setembre. 'Creative Media Production' i 'Creative Arts' són les propostes més sol·licitades.

L'oferta formativa combinarà les lliçons dels mestres residents amb lliçons magistrals d'actors reconeguts. Emma Vilarasau i Marta Angelat són alguns dels actors que ja han confirmat la seva presència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.