Més informació amb visió multimèdia, aposta de Cugat.cat per a la temporada


  • Comparteix:

Cugat.cat renova el compromís amb la informació aquesta temporada

Cugat.cat renova el compromís amb la informació aquesta temporada

Cugat.cat renova l'aposta per la informació en la nova temporada del grup de comunicació multimèdia. Els serveis informatius oferiran a partir d'aquest dilluns sis hores diàries de programació d'actualitat local i un butlletí d'actualitat cada hora per apropar tot el que passa a la localitat. Tots aquests continguts es podran seguir al 91.5 FM, a la web Cugat.cat i a les xarxes socials.



El grup de comunicació multimèdia comença aquest dilluns la nova temporada amb l'objectiu d'informar sobre tot el que passi a la ciutat, minut a minut. El diari electrònic mantindrà la dinàmica d'incloure totes les notícies i els vídeos dels esdeveniments més destacats amb l'ús paral·lel de les xarxes socials per apropar el dia a dia de la ciutat als santcugatencs allà on es trobin i des de qualsevol dispositiu.

Pel que fa a la programació de ràdio, a primera hora del matí, la informació començarà a les sis amb el repàs de tota l'actualitat al programa 'Primera Plana'. A part de les notícies més destacades, hi haurà espai per al trànsit, el temps i l'agenda del dia al municipi. Com a novetat, entre dos quarts de nou i les nou, es connectarà amb la programació de La Xarxa per oferir informació d'àmbit nacional per completar la visió local de Cugat.cat. A un quart de deu, torna la tertúlia 'El Gall del Monestir', conduïda per Josep Gimeno, on s'analitzarà l'actualitat amb personalitats del municipi.

A les dues del migdia, serà el torn per actualitzar les notícies generals i locals amb un nou informatiu, fins a les tres de la tarda.

Al cap de setmana, hi haurà una versió especial del 'Primera Plana' que oferirà tota la informació entre les sis i les vuit del matí. Tampoc no faltaran els bulletins horaris a cada hora en punt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.