'La Tarda' enceta dilluns segona temporada amb més històries i emissores


  • Comparteix:

Imatge de l'equip de 'La tarda' / Font: La Xarxa

Imatge de l'equip de 'La tarda' / Font: La Xarxa

El magazín 'La Tarda', produït per La Xarxa i realitzat des dels estudis de Cugat.cat, enceta la seva segona temporada aquest dilluns. Presentat per la periodista santcugatenca Marina Romero, el programa manté l'essència local i amplia el nombre i participació d'emissores. 'La Tarda' es podrà escoltar de quatre a set del vespre, de dilluns a divendres.



El magazín de tarda de La Xarxa, realitzat i emès des de Cugat.cat, manté les seves seccions estrella com Valors actius, que dóna veu a noves iniciatives empresarials, Acústics, l'Entrevista compartida i les Lectures compartides. A aquests espais s'hi sumen de nou com Denominacions d'Orígen, Metereologia i Catalans al món, entre d'altres.

La periodista i conductora del programa, la santcugatenca Marina Romero, ha expressat que en aquesta segona temporada es consolidaran els temes de proximitat i es donarà més protagonisme a les emissores locals que apropen diferents realitats del país.

Marina Romero

Comencem segona temporada molt il·lusionats. Les històries de proximitat interessen i consolidarem aquesta fórmula amb més participació de les emissores locals.


El programa es podrà sentir a partir d'aquest dilluns al 91.5 FM, a través de Cugat.cat, i també a altres emissores municipals del país, a excepció del 91.0 de Barcelona, que emetran continguts propis. Enguany, a la vintena d'emissores que participen a 'La Tarda', s'incorporen les ones de Martorell, Terrassa, Montblanc i Altafulla. Una incorporació de noves ràdio que és la marca d'identitat del programa, segons la directora de 'La tarda', Anna Muñoz.

Anna Muñoz

Volem que les ràdios locals tinguin més pes. Durant la temporada anterior hem demostrat que és possible i ho seguirem fent.


'La Tarda' complementarà la informació emesa durant el magazín amb la seva presència a les xarxes socials Facebook i Twitter (@la_tarda).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.