Sant Cugat ja compta amb la primera botiga dedicada a l'hoquei


  • Comparteix:

Moment de la inauguració de Tokks aquest dijous

Moment de la inauguració de Tokks aquest dijous

Sant Cugat ja disposa d'una botiga especialitzada en material d'hoquei herba, Tokks. L'establiment ofereix estics i proteccions, roba esportiva i tècnica, així com calçat pensat per a hoquei herba i altres esports de pista. Tokks es troba a l'avinguda Josep Anselm Clavé, número 3.

Dues exjugadores d'hoquei han inaugurat aquest dijous la primera botiga del municipi dedicada a material d'hoquei. Situat a l'avinguda Josep Anselm Clavé, l'establiment ofereix productes per practicar aquest esport, així com roba tècnica.

La copropietària i exjugadora d'hoquei Sílvia Bonastre ha expressat que fins ara totes les botigues especialitzades en hoquei estaven situades a Terrassa, però que volen apropar-se a la resta de clubs catalans.

Sílvia Bonastre

Som dues persones que ens hem dedicat a l'hoquei tota la vida. La nostra intenció és treballar per impulsar el nostre esport.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que l'obertura d'aquest establiment posa de manifest una necessitat de botigues d'esport a la ciutat i els augura 'molt d'èxit'.

Mercè Conesa

Penso que és una molt bona notícia. Aquesta inauguració mostra una demanda latent a la ciutat i aquest comerç tirarà segur endavant.


Tokks també té pàgina web: Tokks-hockey.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.