Cugat.cat estrena temporada amb l'objectiu d'apropar tota l'actualitat local


Temes relacionats

'La Tarda' enceta dilluns segona temporada amb més històries i emissores ( 6/set/13)

'Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa' estrena temporada amb noves seccions ( 6/set/13)

Més novetats i més temàtics, aposta de la música i l'entreteniment del 91.5 FM ( 5/set/13)

Més informació amb visió multimèdia, aposta de Cugat.cat per a la temporada ( 5/set/13)

Cugat.cat referma el compromís amb l'esport local en la nova temporada ( 5/set/13)


  • Comparteix:

La web de Cugat.cat aplega tota la produció del grup de comunicació

La web de Cugat.cat aplega tota la produció del grup de comunicació

Cugat.cat comença aquest dilluns la nova temporada amb l'objectiu d'apropar tota l'actualitat a la ciutadania. El grup de comunicació manté l'aposta multimèdia (ràdio, televisió on line i diari electrònic) per arribar a tots els santcugatencs allà on siguin.



Informatius
Els serveis informatius mantindran l'aposta d'explicar tot el que passi a la ciutat tots els dies de l'any a través d'una vessant multimèdia amb constants actualitzacions.

Amb relació a la programació radiofònica, torna el 'Primera Plana', de sis a deu del matí entre setmana, i de sis a vuit, els dissabtes i els diumenges. Els butlletins informatius tindran lloc cada hora en punt.

Sota el paraigua del 'Primera plana', les tertúlies d'actualitat seguiran al 91.5 FM, entre dilluns i divendres, a un quart de deu, amb 'El Gall del Monestir'.

Esports
L'actualitat esportiva serà un altre dels pilars de Cugat.cat amb perspectiva multimèdia amb l'objectiu de seguir tots els clubs i entitats. Els espais radiofònics com els programes informatius i els butlletins inclouran les últimes hores de l'actualitat esportiva.

Els caps de setmana, l'esport guanyarà pes amb dos programes: 'En joc' (dissabtes, d'una a dues del migdia) i 'Esport en marxa' (diumenges, de vuit a nou el vespre).

En nom de tota la plantilla, el director de Cugat.cat, Miquel Herrada, renova el compromís del grup de comunicació amb la ciutat.

Miquel Herrada

Hem preparat la nova programació per informar la ciutadania i perquè tots els col·lectius hi tinguin un espai.


Magazins
Els magazins mantenen protagonisme a la graella radiofònica amb el 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa', que torna entre setmana de deu del matí a una del migdia, i 'La Tarda', magazín coproduït per Cugat.cat amb La Xarxa i una trentena de ràdios locals per a tot el país.

Musicals i entreteniment
La música acompanyarà la graella de Cugat.cat amb 25 espais, més diversitat d'estils i 10 novetats respecte la temporada passada. En l'apartat d'entreteniment, l'emissora renova pràcticament tota la seva oferta en col·laboració amb La Xarxa, la producció pròpia i sindicada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.