Salat demana al govern respondre 'amb temps' a l'augment de secundària al 2015


Temes relacionats

47.700 euros per millorar les instal·lacions dels centres educatius públics ( 6/set/13)


  • Comparteix:

La ciutat encara espera el nou institut per als alumnes del Leonardo / Font: Santcugat.cat

La ciutat encara espera el nou institut per als alumnes del Leonardo / Font: Santcugat.cat

La regidora d'Educació demana al govern 'actuar amb antel·lació' per permetre a la ciutat respondre a l'augment previst de places de secundària per al 2015-16, sobretot, si tampoc no es concreta el trasllat dels alumnes del Leonardo a un nou institut. Si la Generalitat no pot donar-hi resposta, el consistori estudiarà l'ampliació de centres, les aules prefabricades o l'ús d'instituts a les tardes.

L'àrea d'Educació afronta l'inici del nou curs amb la mirada posada ja en com començaran les classes el 2015-16. El motiu és l'important creixement en secundària de les previsions per aquell any i és per això que l'Ajuntament demana ja a la Generalitat que pensi 'la manera' de donar resposta a aquesta situació.

Davant aquest fet, la regidoria d'Educació exigeix que la Generalitat defineixi l'escenari 'amb antel·lació' perquè Sant Cugat pugui reaccionar i donar resposta a la problemàtica. La regidora d'aquest àmbit, Esther Salat, ha explicat que estudiaran totes les possibilitats que es puguin plantejar.

Esther Salat

Es pot ampliar un edidici, es poden posar elements prefabricats o usar els instituts a les tardes.


Amb relació a la construcció d'un nou centre per als estudiants de l'institut Leonardo, Salat ha insistit que aquesta opció continua sent una prioritat per a la Generalitat. La regidora també ha recordat que la continuïtat aquest any de la jornada intensiva demostra la consolidació d'aquest model.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.