Vaga del sector de les ambulàncies fins dijous


Temes relacionats

El sector de les ambulàncies també en lluita a Sant Cugat per retallades salarials (29/ago/13)


  • Comparteix:

La vaga arrenca aquest dilluns

La vaga arrenca aquest dilluns

El sector de les ambulàncies, incloent les que donen servei a Sant Cugat, comencen aquest dilluns i fins dijous una vaga després que l'acte de mediació davant del Tribunal Laboral de Catalunya entre sindicats i la patronal ACEA acabés sense acord divendres passat. Els serveis mínims garantiran el transport en els casos d'urgències i en els d'aquells pacients que requereixin serveis d'hemodiàlisi o oncologia.

Els empleats protesten per la reducció d'un 9,2% en les nòmines, reducció que, segons ells, és il·legal perquè no està inclosa en les clàusules dels contractes de concessió pública.

El govern ha determinat que els serveis mínims per la vaga d'ambulàncies han de garantir el transport en els casos d'urgència, tant accidents com trasllats intrahospitalaris, a més de per a aquells pacients que requereixin serveis d'hemodiàlisi i oncologia.

L'ordre signada pel conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, recorda que el transport de malalts i accidentats és un servei essencial. El text també constata que seran les empreses qui determinin el personal estrictament necessari per al funcionament d'aquests serveis mínims.

Les ambulàncies que donen servei a Sant Cugat pertanyen a l'empresa terrassenca Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.