L'Esbart engega el curs inaugurant seu


Temes relacionats

L'Esbart revelarà les interioritats de la nova seu amb una festa el 14 de setembre (29/jul/13)


  • Comparteix:

L'Esbart ha mantingut en secret les interioritats del nou local

L'Esbart ha mantingut en secret les interioritats del nou local

L'Esbart Sant Cugat obrirà les portes de la nova seu, ubicada al carrer Vallès, aquest dissabte amb una festa que vol reunir tothom que ha passat per l'entitat durant la seva història. Una actuació a dos quarts de sis de la tarda a la plaça d'Octavià encetarà la celebració, que es traslladarà a la nova seu amb una cercavila que reunirà diverses entitats de la ciutat.

Després d'anys de recerca, l'entitat ha trobat ubicació en un local del carrer Vallès. Després de l'adequació de les instal·lacions, l'associació presentarà en societat el nou espai aquest dissabte amb una festa. A dos quarts de sis de la tarda, la plaça d'Octavià acollirà el començament de la jornada amb una actuació d'un dels grups de l'Esbart. Un cop finalitzat l'espectacle, arrencarà la cercavila que portarà als assistents a la nova seu. El trajecte comptarà amb la participació dels Castellers, els Geganters, l'Escola de Música Tradicional, el Grup Mediterrània i els Bastoners, entre d'altres.

La presidenta de l'Esbart, Sandra Casat, ha animat els santcugatencs a participar en un moment de 'joia' i ha assenyalat que per l'entitat és un descans tornar a tenir casa.

Sandra Casat

Esperem que vingui molta gent que vulgui compartir aquest moment. Per nosaltres és un moment de descansar i tornar a tenir casa.


En finalitzar la cercavila, cap a dos quarts de set, serà el moment dels parlaments i de descobrir la nova seu. Segons ha explicat Casat, es faran visites guiades i diverses sorpreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.