El concurs musical 'Petits talents' finalitza aquest dimarts el termini de participació


  • Comparteix:

Els més menuts, en un concert de la primera edició de Petits Camaleons

Els més menuts, en un concert de la primera edició de Petits Camaleons

'Petits talents', el concurs musical per trobar nens i joves amb talent musical organitzat per Cugat.cat, ha finalitzat aquest dimarts el termini d'entrega de vídeos. Aquest certamen ofereix la possibilitat de demostrar les capacitats musicals dels participants amb vídeos enregistrats que se sotmetran a la votació popular i a un jurat professional. Els guanyadors es faran públics dijous de la setmana vinent i podran participar al festival Petits Camaleons.

El concurs té dues categories, per a nens de tres a nou anys i per a joves de 10 a 16 anys. Els participants han d'enregistrar un vídeo de màxim dos minuts amb la seva actuació i enviar-lo a petitstalents@cugat.cat a través de la plataforma WeTransfer.

Les actuacions poden ser de qualsevol estil musical, però han d'estar enregistrades en directe. Els vídeos rebuts es publicaran al blog del concurs i, una vegada finalitzat el termini de participació, s'obrirà la votació popular. Entre els cinc més votats de cada categoria, un jurat professional seleccionarà els guanyadors, que tindran la possibilitat d'actuar en el marc del festival Petits Camaleons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.