La rambla de Ribatallada estarà en obres aquesta setmana


  • Comparteix:

Les obres també han afectat la rambla de Ribatallada durant aquest agost

Les obres també han afectat la rambla de Ribatallada durant aquest agost

Les obres per asfaltar la rambla de Ribatallada comencen aquest dimarts i continuaran aquest dissabte. Els treballs només es duran a terme en aquests dos dies per no dificultar l'inici del curs escolar però durant aquest període estarà prohibit estacionar vehicles a la via.

La primera fase de la intervenció arrencarà aquest dimarts però les obres s'aturaran uns dies per minimitzar el seu impacte durant l'inici de curs. La segona i última etapa prosseguirà aquest dissabte. Des d'aquest dimarts fins dissabte estarà prohibit estacionar cotxes a la rambla de Ribatallada, tot i que l'Ajuntament permetrà fer breus parades per deixar i recollir els nens durant els dies d'escola.

Mentre durin les obres la rambla sempre tindrà, com a mínim, un carril de circulació. En el moment d'asfaltar el lateral sud de la via no podran entrar-hi, temporalment, els vehicles provinents dels carrers perpendiculars, els de Barcelona i Verdi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.