Els conflictes familiars d''Una gran familia española' arriben a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge dels protagonistes de 'La gran família española' / Font:  FilmAffinity

Imatge dels protagonistes de 'La gran família española' / Font: FilmAffinity

'La gran familia española' de Daniel Sánchez Arevalo, 'Asalto al poder' amb Channing Tatum i el món fantàstic de 'Percy Jackson y el mar de los monstruos' són les tres estrenes als cinemes de la ciutat. Les tres produccions es poden veure als dos cinemes.

La producció espanyola d'estrena d'aquest divendres, 'La gran familia española', explica el conflicte que sorgeix entre uns germans quan coincideixen al mateix dia les noces d'un d'ells i la final de la Copa del Món de futbol que la 'Roja' va jugar a Sudàfrica al 2010. Aquest film compta amb Quim Gutiérrez, Raúl Arévalo, Antonio de la Torre i Verónica Echegui.

'Asalto al poder', dirigida per Roland Emmerich, narra com el policia protagonitzat per Channing Tatum s'embolica en un atac d'un grup de paramilitars a la Casa Blanca mentre visita l'edifici amb la seva filla. Tatum no dubtarà a fer el que calgui per salvar la seva petita, el president de la nació, representat per l'actor Jamie Foxx, i tot el país.

'Percy Jackson y el mar de los monstruos' continua la saga protagonitzada pel jove semidéu Percy Jackson a la recerca del seu destí. En aquesta ocasió, Percy i els seus companys hauran de trobar el velló d'or enfrontant-se a temibles monstres i un exèrcit de zombis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.