L'Aplec Jove Sant Cugat reclama més atenció per a les entitats juvenils


  • Comparteix:

Les set entitats organitzadores de l'aplec estan obertes a sumar-hi més associacions

Les set entitats organitzadores de l'aplec estan obertes a sumar-hi més associacions

Xerrades, dansa, concerts en directe i un sopar popular és la recepta de set entitats per a l'Aplec Jove de Sant Cugat que organitzen dissabte de la setmana vinent al parc de Ramon Barnils. L'esplai Pica-Roca, l'esplai Sarau, Dissidència Sònica, Arran Sant Cugat, l'escola d'Excursionisme, Infinits Somriures i l'Hort del Migdia aprofitaran la jornada per donar a conèixer la seva tasca i reclamar una millor sintonia amb l'Ajuntament a l'hora de facilitar-los les seves activitats.

Aquestes entitats volen sumar complicitats amb d'altres associacions, la ciutadania i sobretot amb l'Ajuntament davant les dificultats que es troben a l'hora de tirar endavant activitats d'oci alternatiu a la ciutat. Davant un panorama gens fàcil pel jovent, aquestes entitats volen fugir de l'estereotip dels 'ni-nis' i es reclamen com una eina de canvi col·lectiu i social. Per aquest motiu, la membre de l'esplai Sarau Carmen Alonso demana que el consistori no es desentengui de les seves activitats i els hi faciliti aquesta tasca.

Carmen Alonso

A més dels problemes que tenim els joves dins de la societat tenim els problemes que ens posa l'Ajuntament a l'hora de fer activitats al carrer.


Les activitats de l'Aplec començaran a les cinc de la tarda i s'allargaran fins a les dues de la matinada, totes centralitzades al parc de Ramon Barnils. La primera proposta serà una xerrada sobre el teixit associatiu a la ciutat i el moviment juvenil. Cap a les set de la tarda serà el torn de la dansa contemporània de la mà de la Cia 3, que deixarà pas al sopar popular al voltant de les nou. Tot seguit, prendran el relleu la batucada de A Batida do Tambor a les deu i els concerts de Pepe Nada, Orígenes i Dröpools.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.