L'Assemblea pels Drets Socials intensificarà la recollida de signatures


  • Comparteix:

Moment de la xerrada sobre la Renda Garantida / Font: Assemblea Drets Socials

Moment de la xerrada sobre la Renda Garantida / Font: Assemblea Drets Socials

L'Assemblea pels Drets Socials (ADS) intensificarà la recollida de signatures a favor de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la Renda Garantida de Ciutadania. La iniciativa, que ja ha rebut més de 1.200 adhesions a la ciutat, s'ha donat a conèixer a Sant Cugat amb una xerrada de membres de la plataforma promotora aquest dilluns.

Cal fer lleis per a les persones no només per a la macroeconomia. Aquest és la idea central que van exposar l'exparlamentària Carme Porta i el professor de la Universitat Pompeu Fabra Sixte Garganté a la xerrada que va reunir una setantena de persones, segons els organitzadors, a la Casa de Cultura.

Fa tres mesos que l'assemblea ha iniciat la recollida de signatures a Sant Cugat i en aquest temps n'ha obtingut més de 1.200. El membre del col·lectiu Julio Sánchez ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que intensificaran la recollida.

Julio Sánchez

La idea és fer un nou esforç per recollir més signatures. Per ara, a Sant Cugat en tenim més de 1.200 i a àmbit català calculo que unes 50.000.


El mes vinent finalitza el termini per recollir les 50.000 signatures necessàries per engegar el procés parlamentari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.