Victòria Camps sol·licita al Parlament eradicar les pilotes de goma


  • Comparteix:

Victòria Camps ha participat a la Comissió d'Estudi dels Models de Seguretat i Ordre Públic i de l'Ús de Material Antiavalots en Esdeveniments de Masses / Font: ACN

Victòria Camps ha participat a la Comissió d'Estudi dels Models de Seguretat i Ordre Públic i de l'Ús de Material Antiavalots en Esdeveniments de Masses / Font: ACN

La filòsofa i catedràtica d'Ètica santcugatenca Victòria Camps ha demanat aquest dimarts al Parlament la prohibició de les pilotes de goma tant per raons d'ètica com d'estètica en actes massius. En la seva compareixença, Camps ha dit que la imatge d'un policia amb aquestes armes no es correspon amb una societat democràtica.

Victòria Camps ha participat aquest dimarts a la Comissió d'Estudi dels Models de Seguretat i Ordre Públic i de l'Ús de Material Antiavalots en Esdeveniments de Masses. Camps s'ha mostrat partidària de prohibir les pilotes de goma per eliminar aquells instruments 'que ja han fet mal'.

La filòsofa ha afirmat que els principis d'oportunitat, proporcionalitat i congruència no s'han aplicat en diferents ocasions correctament 'si ha passat el què ha passat', en al·lusió al cas d'Ester Quintana.

La santcugatenca ha destacat que cal avançar cap a una policia sense armes contundents perquè difonen una imatge poc coherent amb els valors d'una societat democràtica que defensa uns drets fonamentals, com la pau i la no violència.

Victòria Camps

Seria partidària de prohibir aquests instruments que ja han fet mal en diferents ocasions per raons ètiques i estètiques. Hem d'anar avançant cap a una imatge de la policia sense armes contundents.


Camps també ha criticat la decisió de 'suspendre' el Comitè d'Ètica presa per l'anterior conseller d'Interior, Felip Puig, i la de l'actual, Ramon Espadaler, d'encarregar al nou redactat un 'nou codi d'ètica' en lloc de recuperar el derogat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.