Els Mossos investiguen l'enviament de paquets bomba


  • Comparteix:

Imatge de l'artefacte / Font: ACN

Imatge de l'artefacte / Font: ACN

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'enviament de diverses cartes amb artefactes explosius a empreses de Barcelona. Segons publica aquest dissabte 'La Vanguardia', la tramesa es va fer des de Sant Cugat i els paquets estaven elaborats amb materials molt semblants.

L'últim artefacte detectat s'ha enviat a una entitat bancària de Barcelona. L'avís es va rebre aquest dijous a mitja tarda i va ser desactivat per agents dels Mossos d'Esquadra de l'àrea Tedax. L'artefacte explosiu estava col·locat a l'interior d'un sobre adreçat a una oficina d'una entitat financera de l'avinguda Diagonal de Barcelona. L'operació va obligar a establir un perímetre de seguretat i desallotjar l'edifici de manera preventiva, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Després de l'anàlisi del contingut del sobre, els especialistes han constatat que es tractava d'un artefacte de característiques similars a l'enviat la setmana passada a una gestoria de Barcelona. De fet, 'La Vanguardia' publica aquest dissabte que l'origen d'aquests paquets bomba és Sant Cugat i els vincula al grup anarquista italià Fai-Fri. Tot i així, els Mossos d'Esquadra no han confirmat aquesta informació a Cugat.cat, ja que mantenen oberta la investigació per determinar l'autoria dels fets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.