El Kid's cluster col·laborarà al Mercat d'Idees Disseny de Barcelona


  • Comparteix:

El Kid's cluster avaluarà els projectes infantils del MID

El Kid's cluster avaluarà els projectes infantils del MID

El Kid's cluster, del qual forma part Sant Cugat, avaluarà les propostes per a nens del Fòrum d'Innovació Mercat d'Idees de Disseny (MID), que se celebrarà el desembre a Barcelona. El fòrum posarà en contacte les empreses amb projectes innovadors de l'àmbit esportiu, infantil i d'hàbitat amb l'objectiu d'impulsar la marca 'Barcelona design' i crear oportunitats de negoci.

La tercera edició del MID reunirà empreses del sector esportiu, infantil i d'hàbitat per crear sinergies al Fòrum d'Innovació. El Kid's cluster serà l'encarregat d'avaluar les propostes infantils de la iniciativa, que pretén impulsar els projectes més innovadors. Les inscripcions per participar-hi estaran obertes fins al 13 d'octubre i el fòrum se celebrarà al desembre.

El Kid's cluster reuneix entitats, companyies i administracions per potenciar les empreses dedicades al sector infantil i analitzar les tendències i necessitats socials d'aquest àmbit. Alguns dels programes que la nostra localitat aporta als Kid's Cluster són el Consell dels Infants, el Festival de Música Petits Camaleons, Programa Uaal·la, Petits, grans llibres! i 'Toonaville', entre una trentena de projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.