La Mitja Marató obliga a tallar els carrers del circuit durant el matí de diumenge


  • Comparteix:

La Mitja Marató obligarà a tallar alguns carrers

La Mitja Marató obligarà a tallar alguns carrers

La celebració de la Mitja Marató d'aquest diumenge obligarà a tallar el trànsit als carrers per on desenvoluparà la cursa des de tres quarts de nou del matí fins a un quart d'una del migdia de diumenge. De la mateixa manera, la Policia Local senyalitzarà amb antel·lació els trams dels carrers inclosos en el circuit on no es podrà aparcar vehicles.

El pas del transport públic urbà també es veurà afectat tot i que el servei es continuarà oferint, en la mesura del possible i amb algunes modificacions. El tall implicarà que els veïns hagin de fer una previsió per tal de moure's pel municipi o per poder treure els vehicles dels aparcaments privats en els carrers afectats, en cas de necessitar-los durant l'horari de competició.

Algunes de les vies que es veuran afectades són l'avinguda del Pla del Vinyet, l'avinguda de les Corts Catalanes, l'avinguda de Cerdanyola, la Rambla del Celler, la rambla de Rivera i el camí de Can Ganxet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.