Apropar grans i petits, objectiu del Dia Internacional de la Gent Gran


  • Comparteix:

Fotografia de grup dels organitzadors de les activitats

Fotografia de grup dels organitzadors de les activitats

Un seguit de propostes de la gent gran de Sant Cugat serviran per celebrar el Dia Internacional d'aquest col·lectiu durant tota la setmana vinent. Aprofundir en les relacions intergeneracionals serà un dels objectius d'aquesta iniciativa que comptarà amb espectacles musicals i teatrals, i un taller de cuina que reunirà grans i petits al voltant de la taula.

Enguany, es manté la voluntat de reunir els més petits amb els grans de la ciutat i després que l'any passat tinguessin lloc diversos tallers al voltant de la botànica, en aquesta ocasió serà la cuina el punt de trobada. Set residències santcugatenques i sis centres educatius organitzaran, durant la setmana vinent, tallers de cuina intergeneracional.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat la bona acollida que va tenir la proposta l'any passat i confia que l'èxit es repeteixi.

Susanna Pellicer

Aquesta experiència va sortir molt bé l'any passat i per això la tornem a fer. Crec que els nens també estaran encantats.


D'altra banda, hi haurà un seguit d'activitats obertes a tothom. Dimarts que ve, el Dia Internacional de la Gent Gran, a les sis de la tarda, Els Marxosos del Vallès oferiran l'espectacle musical 'La Festa Major' al Casal de Mira-sol. La funció s'acompanyarà d'un berenar.

L'endemà també a les sis, l'Associació de Veïns del Monestir representarà l'obra 'Mama, marxo a servir a Barcelona?' a la Casa de Cultura. Són propostes, com ha explicat Josep Carné membre dels Marxosos, que busquen passar una bona estona amb gent de fora d'aquestes entitats.

Josep Carné

Intentem passar una bona estona: tenir una alegria que puguem compartir amb tothom que ens vingui a veure.


Dijous continuaran les activitats amb un concert amb la Coral del Casal de la Gent Gran, la Coral Germanor i la coral de la Llar d'Avis de la Parròquia. Serà a dos quarts de cinc de la tarda a la Residència Sant Cugat. Divendres serà el moment de proposar el punt final dels actes amb un xou protagonitzat per la gent gran i la lectura del manifest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.