Els Voluntaris de Protecció Civil refermen el compromís amb Sant Cugat


  • Comparteix:

El conveni s'ha formalitzat a la sala de plens

El conveni s'ha formalitzat a la sala de plens

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil ha segellat aquest dimecres el seu compromís amb la ciutat amb la signatura del conveni amb l'Ajuntament que formalitza la col·laboració entre les dues parts. Amb aquest tràmit, l'entitat queda vinculada a l'autoritat municipal de Protecció Civil.

Enguany, l'entitat ha celebrat els 25 anys i ha rebut el reconeixment amb el Premi Ciutat de Sant Cugat. Ara, fa un pas més i fa oficial la seva funció de servei a la ciutat amb aquest acord. El president de l'associació, Francesc Fernández, ha reiterat la voluntat de refermar i millorar la seva tasca i ha apuntat que el repte que assumeix l'entitat de voluntaris és ser més 'professional'.

Francesc Fernández

Això ho fem perquè estimem Sant Cugat. Ens proposem millorar en eficàcia i millorar els nostres procediments i estructures de cara els propers anys.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha agraït la tasca dels voluntaris posant de relleu la implicació i compromís que han demostrat durant aquests 25 anys. En aquest sentit, Conesa ha indicat la confiança que té en el cos de voluntaris de qui ha dit que són imprescindibles pel funcionament de la ciutat.

Mercè Conesa

Hi ha dificultats econòmiques, la ciutadania és més exigent i la seguretat és una prioritat. Tenir una protecció civil com aquesta ens dóna tranquil·litat.


L'acord també significa que l'entitat i entra a formar part del cos de voluntaris de Protecció Civil de la Generalitat. El director general del cos, Jordi Aurich, ha estat present a l'acte i ha donat la benvinguda a l'organització als voluntaris santcugatencs.

La cita també ha servit per entregar una placa a l'entitat en reconeixement als 25 anys de dedicació al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.