L'Ateneu i Vins Noè engeguen un nou cicle de tasts


  • Comparteix:

Anterior tast de vins a l'Ateneu

Anterior tast de vins a l'Ateneu

La vinya Mas Candí encetarà el nou cicle de tast de vins, el dimarts 8 d'octubre, que organitza l'Ateneu en col·laboració amb Vins Noè. Seran tres sessions que s'acompanyaran de petites xerrades per situar la zona geogràfica, la varietat i d'altres característiques dels vins a tastar.

Mas Candí està situat a les Gunyoles d'Avinyonet, a tocar del Parc Natural del Garraf. És un projecte liderat per quatre joves pagesos que han recuperat l'activitat de les terres dels seus avis.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat en una entrevista Cugat.cat que les sessions combinen una introducció amb el tast perquè els assistents se situïn. A més, ha destacat la varietat de productors que passaran per l'equipament.

Toni Ramon

Poden ser cellers històrics o recuperats per joves emprenedors. Per això, fem una petita xerrada per donar a conèixer qui són.


La primera trobada serà el 8 d'octubre a dos quarts de vuit del vespre. La resta de sessions seran els dimarts 29 d’octubre i 19 de novembre a la mateixa hora. Cada sessió té un preu de sis euros i 15 euros si es vol assistir a les tres trobades. Els preus pels socis són de quatre i 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.