Sant Cugat Centre Comercial tanca demà el concurs per fer-se el millor petó


  • Comparteix:

Es tracta de fer-se el millor petó d'enamorats.

Es tracta de fer-se el millor petó d'enamorats.

Demà és l'últim dia per participar al tradicional concurs de petons que organitza Sant Cugat Centre Comercial amb motiu del dia de San Valentí. Les parelles d'enamorats que ho vulguin poden anar a fotografiar-se, fent-se un petó, al Centre Comercial. La instàntania guanyadora s'emportarà un sopar amb allotjament a l'Hotel Grand Marina de Barcelona.

Els organitzadors del concurs de petons esperen superar les 100 parelles que l'any passat van participar en la iniciativa, que compleix 5 anys a la ciutat. En aquesta edició, però, només s'acceptaran parelles d'enamorats que vulguin immortalitzar les seves mostres d'afecte. Amb aquest requisit es pretén evitar que participin parelles de pares i fills o d'amics, com ha passat en altres edicions, perquè el que se celebra és el Dia dels Enamorats, versió americana. Rosa Marcet, gerent del centre comercial, ens ho explica.

Rosa Marcet

Aquest any demanem que, específicament, participin només parelles d'enamorats


Mentre duri el concurs, totes les fotografies s'exposaran en una zona de l'escenari i, posteriorment, seran enviades a tots els participants. El jurat, format per comerciants del Sant Cugat Centre Comercial, premiarà aquells petons que considerin més divertits i originals.

Rosa Marcet

Es premiarà el petó més original, més simpàtic o més divertit.


La parella guanyadora amb una nit al Grand Marina Hotel de Barcelona es donarà a conèixer dilluns vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.