Sant Cugat destina 3.000 euros en suport dels refugiats sirians


  • Comparteix:

Sant Cugat dóna un cop de mà als refugiats sirians / Foto: ACN

Sant Cugat dóna un cop de mà als refugiats sirians / Foto: ACN

Sant Cugat se solidaritza amb els refugiats sirians i respon a la crida del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament aportant 3.000 euros en suport a les persones afectades pel conflicte. Són recursos de la partida per a emergències internacionals que es faran arribar a una zona on es calcula que el conflicte armat ha generat més de quatre milions de desplaçats.

El fons també alerta que els combats augmenten i que, cada cop, hi ha més persones que fugen del conflicte. Segons l’ONU, hi ha gairebé vuit milions de persones que necessiten ajut, 4,2 milions de les quals són desplaçats interns. Així doncs, milers de persones fugen de Síria cada dia, per cercar protecció als països veïns.

Segons l’ACNUR, ja hi ha prop de dos milions de persones refugiades i repartides entre el Líban, Jordània, Turquia, Iraq, Egipte i el nord d’Àfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.