Compte enrere per a Petits Camaleons, que incorporen Els Catarres al cartell


Temes relacionats

Una vintena de propostes farà gran els Petits Camaleons ( 5/jun/13)


  • Comparteix:

Petits Camaleons inicia el compte enrere per a la segona edició, el 5 i 6 d'octubre a l'entorn del Teatre-Auditori, amb un cartell que incorpora Els Catarres. El festival, que reunirà noms com Macaco, Gossos, Jaume Sisa i Albert Pla, tindrà exposicions centrades en el món de la música, l'espai Petits Talents de Cugat.cat i l'espai de premsa InfoK.

Petits Camaleons incorpora un escenari més, la carpa del Circ Raluy, però no per oferir més actuacions, sinó per millorar el flux de persones i oferir més temps entre concerts. A més, l'organització ha preparat diverses propostes per als més petits dels petits, els nadons, com ara dues sessions amb concerts per a nens entre els zero i tres anys, un espai bressol 'Happy Way' i dos emplaçaments 'chill out' per desconnectar de la música i la gent.

El director del festival, Albert Puig, ha destacat que Petits Camaleons té la voluntat que pares i fills gaudeixin plegats de la música. Puig ha afegit que la proposta musical té un alt component pedagògic perquè un dels objectius és que els nens puguin desitjar arribar a ser músics.

Albert Puig

Hi ha una part molt important que és el component pedagògic del festival. Volem que ells tinguin una experiència en primera persona i que vegin que ells poden estar a l'escenari algun dia.


Alguns dels artistes que formen part del cartell d'enguany són Andrea Motis i Joan Chamorro, Joan Dausà, The Pepper Pots i l'Orchestra Fireluche, entre d'altres. La música santcugatenca també estarà present en aquesta edició amb els grups The Risas i Pulmón Beatbox.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat que Sant Cugat té un públic familiar al qual s'ofereixen més d'una quarantena d'actuacions als Petits Camaleons.

Pep Tugues

Sant Cugat és una ciutat familiar en el qual buscàvem poder donar-los un festival d'aquestes característiques. Petits Camaleons proposa 44 concerts en dos dies.


Enguany, el festival, que manté els preus d'entrada de l'any passat, ofereix una tarifa plana de sis euros per dia per deixar el cotxe a l'aparcament d'EsadeCreapolis, a tocar del Teatre-Auditori que acull el festival musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.