Ja es coneixen els guanyadors dels concursos de Cugat.cat


  • Comparteix:

Oriol Ortiz, Josep Vilarrubia, Àngels Solana, Beatriz Silvan, Mònica Prats i Ada Torras són els guanyadors dels concursos convocats per Cugat.cat. Els premis són un curs a l'Ateneu, lots d'equipaments del Muntanyenc per a la Mitja Marató i entrades per a l'obra '9 maletes' amb Mercè Sampietro.

Un curs a l'Ateneu Santcugatenc és el premi que s'ha endut Oriol Ortiz que ha estat l'escollit entre els usuaris que han respost correctament una pregunta sobre la ciutat.

Josep M. Vilarrubia i Àngels Solana s'emporten un lot d'equipament del Club Muntanyenc (CMSC) per a la Mitja Marató d'aquest diumenge. Tots dos han trobat el logo de Cugat.cat que hi havia amagat en una de les notícies d'esports de la nostra web.

Beatriz Silvan, Mònica Prats i Ada Torras han respost bé en quin barri de Nova York es desenvolupa l'obra de teatre '9 Maletes'. Els tres han aconseguit entrades per veure l'obra protagonitzada per Mercè Sampietro i dirigida per Joaquim Oristrell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.