El Dia Internacional de la Gent Gran omple la setmana d'activitats


  • Comparteix:

El taller intergeneracional de l'any passat va ser de jardineria.

El taller intergeneracional de l'any passat va ser de jardineria.

L'intercanvi d'experiències entre petits i grans a través de la cuina és el plat fort dels actes de la Setmana de la Gent Gran que omplirà d'activitats tota la setmana. Un concert dels Marxosos del Vallès, l'obra 'Mama, marxo a servir a Barcelona?', el concert de corals de gent gran i el tradicional xou són altres activitats a les quals s'hi sumaran residències i escoles de la ciutat.

Enguany, es manté la voluntat de reunir els més petits amb els grans i després que l'any passat tinguessin lloc diversos tallers al voltant de la botànica, en aquesta ocasió serà la cuina el punt de trobada. Set residències santcugatenques i sis centres educatius se sumen a aquesta iniciativa.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat la bona acollida que va tenir la proposta l'any passat i confia que l'èxit es repeteixi. Són declaracions d'arxiu.

Susanna Pellicer

Aquesta experiència va sortir molt bé l'any passat i per això la tornem a fer. Crec que els nens també estaran encantats.


El Dia Internacional de la Gent Gran se celebra des de fa més de vint anys arreu del món amb l'objectiu de posar en valor la gent gran i, al mateix temps, retre-li homenatge.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.