El 33è aniversari d'ASDI porta el repte de llançar noves iniciatives malgrat crisi


Temes relacionats

Enric Tomàs (ASDI): 'El projecte ASDI no afluixa' (19/nov/12)

L'equipament d'ATAM donarà servei de residència a ASDI (18/nov/12)


  • Comparteix:

Imatge del sopar de l'any passat

Imatge del sopar de l'any passat

Consolidar la seva estructura adaptant-la a l'actual situació econòmica és el repte que es marca l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) després de complir 33 anys. L'entitat celebrarà el seu aniversari amb el tradicional sopar benèfic que tindrà lloc el 16 de novembre a la Masia Can Magí a partir de les nou de la nit.

Cada vegada ASDI té més dificultats per aconseguir el finançament necessari per posar en marxa els seus projectes a causa de la crisi, ha lamentat el president de l'entitat, Enric Tomàs. Per aquest motiu, aconseguir una estabilitat que encara no té és el principal objectiu de l'entitat.

Enric Tomàs

Aconseguir finançament i adaptar-nos a l'actual situació és el nostre repte.


Tot i que encara està pendent decidir a quins projectes es destinaran els diners, l'associació veu el tradicional sopar com una oportunitat per recaptar fons i així tirar endavant noves iniciatives. Tomàs ha subratllat que el balanç d'aquests 33 anys és positiu sobretot gràcies a la implicació de la gent.

L'actuació dels alumnes del Laura Esteve Centre de Dansa i una tómbola complementaran el 33è sopar de l'entitat. El preu del sopar és de 65 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.